11:44 08.01.2019

За ніч зі снігового полону в Запорізькій області врятовано 126 автомобілів, розчищено 145 км траси Одеса-Новоазовськ - ДСНС

2 хв читати
За ніч зі снігового полону в Запорізькій області врятовано 126 автомобілів, розчищено 145 км траси Одеса-Новоазовськ - ДСНС

Протягом ночі на автодорогах Запорізької області рятувальники звільнили зі снігових переметів 126 одиниць транспорту, зокрема три мікроавтобуси, 16 вантажівок, дві карети "швидкої допомоги" і багато автомобілів, в яких перебувала 231 людина, повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

На ранок від снігу розчищено 145 км траси Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, рух транспорту там відновлено.

Для допомоги співробітникам спецслужб, що розчищають автодороги від снігу, рятувальники ДСНС передислокували важку інженерну техніку БАТ-2 із Мелітопольського району в Приазов'ї у напрямку м. Приморська і траси М-30 (від с. Азовське Бердянського району убік с. Пафілівка Чернігівського району), де снігові замети досягають подекуди 1 метра.

Роботи з розчищення автодоріг від снігу тривають, після розчищення доріг у Приазов'ї спецтехніку рятувальників буде передислоковано в район м. Токмака.

Для ліквідації наслідків негоди було залучено 40 одиниць спецтехніки і 192 бійців особового складу ГУ ДСНС, 63 одиниці техніки і 82 співробітникв від облавтодору, 74 одиниці техніки і 95 співробітників від КП "Елуад", а також техніку і представників Нацгвардії України.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг Запорізькій області, станом на 8:30 вівторка у зв'язку з очищенням покриття автодоріг від снігу та оброблення його спецматеріалами знято обмеження та відновлено рух транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного значення: М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (з 475 по 604 км), а також на автодорозі Н-30 Василівка-Бердянськ (з 45 по 143 км).

Досі залишаються закритими для проїзду автотранспорту траси державного значення Т-08-19 Більмак-М-14 (від початку до 51 км, поворот на с. Осипенко) і Т-08-21 (Н-30-Приморськ (від початку в районі с. Панфілівка до Приморська). Про їх відкриття буде повідомлено додатково.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА