07:41 09.01.2019

Лідери демократів у Конгресі США розкритикували Трампа після його звернення до нації

1 хв читати
Лідери демократів у Конгресі США розкритикували Трампа після його звернення до нації

Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі та лідер сенатської меншості Чарльз Шумер у своєму спільному виступі розкритикували президента США відразу після його звернення до нації з приводу необхідності будівництва прикордонної стіни з Мексикою.

"На жаль, багато з того, що ми чули від президента Трампа протягом усього цього безглуздого "шатдауна", було повно дезінформації і навіть злості. Президент вибрав страх. Ми хочемо почати з фактів", - заявила Н.Пелосі."

За її словами, факти полягають в тому, що Д.Трамп має припинити "тримати американський народ у заручниках, припинити створювати кризу і повинен знову відкрити уряд".

Тим часом, Ч.Шумер розкритикував Д. Трампа за те, що той використовував Овальний кабінет в якості фону для звернення до нації з питання будівництва прикордонної стіни.

"Більшість президентів використовували звернення з Овального кабінету в благородних цілях. Цей президент просто використав фон Овального кабінету для створення кризи, розпалювання страху і відволікання уваги від заворушень в його адміністрації", - сказав він.

Ч.Шумер додав, що демократи і республіканці згодні з необхідністю забезпечення безпеки кордонів.

Але, підкреслив він, "символом Америки має бути Статуя свободи, а не 30-футова стіна".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА