15:27 09.01.2019

"ЛЕО" відключило електропостачання "Лисичанськводоканалу" за борги

1 хв читати
"ЛЕО" відключило електропостачання "Лисичанськводоканалу" за борги

ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" ("ЛЕО") в середу близько 14:00 відключило електропостачання КП "Лисичанськводоканал" за накопичені багатомільйонні борги і несплату поточного споживання.

"На жаль, "ЛЕО" змушене вживати таких заходыв. Фактично, луганських енергетиків знову обдурили: водоканал знову саботуєя оплата поточного споживання електроенергії, а про обіцяне погашенні 16 млн грн боргів немає й мови. При цьому борг "Лисичанськводоканалу"за електроенергію становить майже 146 млн грн", - зазначено в повідомленні енергокомпанії.

За її даними, відсутність фінансової дисципліни призвело до того, що без води залишилося близько 30 тис. жителів Лисичанська. Крім того, протягом доби це призведе до зупинки роботи котельні місцевої тепломережі.

У "ЛЕО" нагадали, що 1 листопада 2018 року Луганська обласна військово-цивільну адміністрацію, міськрада і компанія досягли домовленостей про поточну оплату спожитої електроенергії та погашення до 1 лютого 2019 року поетапної оплати заборгованості в розмірі 16 млн грн, однак ці умови не виконуються.

"ЛЕО" входить до групи компаній "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина, здійснює діяльність у Луганській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА