21:51 09.01.2019

Чартер з Єгипту до Миколаєва через снігопад сів в Одесі

1 хв читати
Чартер з Єгипту до Миколаєва через снігопад сів в Одесі

Літак, що виконував рейс за маршрутом Шарм-ель-Шейх - Миколаїв, через снігопад зробив тимчасову посадку в аеропорту Одеси, повідомив в.о. директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Федір Барна.

"Екіпаж ПС, що виконував рейс за маршрутом Шарм-ель-Шейх - Миколаїв, прийняв рішення здійснити посадку на аеродром Одеса", - повідомив Ф.Барна на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у середу.

За його словами, протягом останньої доби на аеродромі Миколаєва випала велика кількість снігу. Служби аеропорту вночі очищали злітно-посадкову смугу (ЗПС) і перон, але опади періодично тривали всю ніч.

"Екіпаж ПС прийняв рішення про політ на запасний аеродром до поліпшення коефіцієнта зчеплення. Літак здійснив посадку в Одесі о 10.00", - поінформував в.о. директора Миколаївського аеропорту.

Він розповів, що роботи з очищення смуги на аеродромі Миколаєва тривали, і об 11:10 знову зробили замірювання коефіцієнта зчеплення. "Об 11:30 літак вилетів з Одеси і здійснив посадку в Миколаєві об 11:54", - повідомив Ф.Барна.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА