10:05 10.01.2019

У всій Україні проїзд дорогами державного значення забезпечено, незважаючи на опади

2 хв читати
У всій Україні проїзд дорогами державного значення забезпечено, незважаючи на опади

 Проїзд дорогами державного значення в Україні повсюдно забезпечено, проте дорожнє покриття в більшості областей засніжене через невеликі опади, повідомляє Агентство автомобільних доріг України "Укравтодор".

"Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей засніжений, у Донецькій і Херсонській областях спостерігаються накати, в Одеській області - місцями ожеледиця... Виконуються роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами. Проїзд дорогами державного значення забезпечено", - йдеться у зведенні станом на 6:00 четверга, оприлюдненому на офіційному сайті "Укравтодору".

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожні організації задіяли в роботі 540 одиниць техніки та 700 робітників.

За даними "Укравтодору", станом на 6:00 в Україні місцями йде невеликий сніг у Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях. В Одеській області - сніг із дощем. У Миколаївській області - туман. На решті території - без опадів. Температура повітря в нічний час на всій території 1-15 градусів морозу, в південних областях - від 0 до 9 градусів морозу.

На високогір'ї Карпат переважно без опадів, лише на Яблунецькому перевалі невеликий сніг. Температура повітря 2-12 градусів морозу. Стан покриття місцями засніжений.

За повідомленням Укргідрометцентру, 10 січня в західних і північних областях України невеликий сніг, температура 3-8 градусів морозу; на решті території сніг, у Запорізькій області - помірний сніг, у південній частині мокрий сніг і дощ, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, на півдні температура від -3 до +2°С. Вітер південно-східний 5-10 м/с, у південних і східних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА