10:26 10.01.2019

У Кривому Розі невідомі побили відрізком труби депутата від "Батьківщини"

2 хв читати
У Кривому Розі невідомі побили відрізком труби депутата від "Батьківщини"

Співробітники поліції Дніпропетровської області здійснюють невідкладні слідчі дії за фактом замаху на вбивство депутата в м. Кривому Розі, повідомляє Відділ комунікації правоохоронного відомства.

"Повідомлення про подію надійшло до поліції 9 січня біля 20:00. До поліції зателефонував лікар однієї з лікарень Кривого Рогу та повідомив, що о 18:30 до них бригадою швидкої медичної допомоги з множинними травмами доставлено чоловіка, 1984 р. н. Виїздом на місце події встановлено, що на вул. Хостинській у Центрально-Міському районі м. Кривого Рогу невідомі, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого й завдали йому тілесних ушкоджень предметом, схожим на фрагмент металевої труби. Після цього нападники побігли в невідомому йому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ст. 15 ч. 2, ст. 115 ч. 2 п. 7 КК України (замах на вбивство).

У рамках розслідування зазначеного факту поліція вживає заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин злочину та затримання осіб, які його вчинили.

Водночас в прес-службі партії "Батьківщина" повідомляють, що невідомі напали на депутата Центрально-Міської районної ради, голову Інгулецької районної в м. Кривий Ріг парторганізації "Батьківщини" 34-річного Вадима Мірзояна.

"За попередньою інформацією, нападники скористалися газовим балончиком, після чого завдали Вадиму Мірзояну сильного удару сталевою трубою по голові й холоднокровно побили. Наразі представника "Батьківщини" з черепно-мозковою травмою й численними переломами доставлено до лікарні", - йдеться в оприлюдненому напередодні ввечері повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА