11:54 10.01.2019

72 житлових будинки в Миколаєві знову залишилися без тепла через прорив тепломережі - ОДА

2 хв читати
72 житлових будинки в Миколаєві знову залишилися без тепла через прорив тепломережі - ОДА

На тепломережі "Миколаївської ТЕЦ", яка належить до сфери управління Фонду державного майна України, на вулиці Московській на перехресті з вулицею Севастопольською виникла чергова аварійна ситуація, пов'язана з витоком теплоносія, у результаті чого було припинено подання опалення до 72 житлових будинків та об'єктів соціальної сфери.

"На жаль, цього тижня маємо чергову аварію на тепломережі держпідприємства "Миколаївська ТЕЦ". Ще у вівторок під час засідання енергетичного штабу це питання розглядалося дуже ретельно. Я тоді доручив розпочати роботи з ліквідації лише після того, як отримаємо плюсову температуру. Саме тому вчора велися всі можливі підготовчі роботи, а сьогодні оперативно виконуються роботи з ліквідації дефекту", - прокоментував ситуацію заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи, повідомляє прес-служба ДА.

У прес-службі облдержадміністрації зазначили, що напередодні, 9 січня "Миколаївська ТЕЦ" вжила підготовчих заходів, пов'язаних із виконанням земляних робіт, розчищенням місця витоку, підготовкою ремонтних матеріалів, обладнання та персоналу для подальшого оперативного виконання робіт.

"У четвер, 10 січня, з 7:00 розпочалося відключення споживачів (72 житлових будинки, дві поліклініки, дві загальноосвітні школи (канікули), один дитячий садок (попереджено про необхідність тимчасового використання побутових електричних нагрівальних приладів)", - йдеться в повідомленні.

Завершення робіт та відновлення теплопостачання споживачів планується здійснити до 21:00 четверга.

Як повідомлялося, увечері 3 січня в Миколаєві було також припинено подання опалення до 72 житлових будинків та об'єктів соціальної сфери на вул. Московській через порив на тепломережі.

Тоді фахівці ЗАТ "Миколаївська ТЕЦ" виявили новий дефект на вул. Московській, між пр. Центральним і вул. Адм.Макарова.

Серед об'єктів соціальної сфери, що залишилися без тепла, - дві лікарні (жіноча консультація та медсанчастина СБУ), коледж культури та мистецтв, дві школи, один дитсадок, чотири об'єкти культури (музей ім. В.Верещагіна, обласний будинок творчості, обласна універсальна бібліотека, шаховий клуб) , а також військкомат, Управління СБУ та деякі інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА