13:46 10.01.2019

На південному сході України в п'ятницю очікуються хуртовини, до суботи вони стихнуть

2 хв читати
На південному сході України в п'ятницю очікуються хуртовини, до суботи вони стихнуть

Найближчої доби, 11 січня, до південних, східних і центральних областей України чорноморський циклон принесе негоду з інтенсивними опадами; на решті території країни збережеться холодна і більш спокійна погода, повідомляє Укргідрометцентр.

У східних і більшості центральних областей України очікується сніг, удень із дощем, місцями значний мокрий сніг, місцями ожеледь, заметіль, у південній частині опади переважно у вигляді дощу; температура протягом доби від 4° морозу до 2° тепла (вдень в Приазов'ї та Криму 1-6° тепла), в Черкаській області вночі 5-10 морозу, вдень 1-6 морозу.

У західних, північних та Вінницькій областях - без суттєвих опадів, лише в Сумській області, вночі та на Прикарпатті невеликий сніг; температура вночі 7-13°, вдень 3-9° морозу. На дорогах країни, крім півдня, ожеледиця. Вітер переважно північний, 5-10 м/с; у південній і східній частинах - південно-західний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с.

У Києві - без суттєвих опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень 7-9° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 11 січня найвища температура вдень була 11,1 градуса вище нуля в 1991 році, найнижча вночі - 32,9 градуса морозу в 1950 році.

У суботу, 12 січня, в західній частині, вдень і в північних, місцями в центральних областях України пройде невеликий сніг, вночі в східних областях помірний сніг, на решті території без суттєвих опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер західний і південно-західний, 5-10 м/с, уночі в східних областях місцями пориви 15-18 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 10-15°, на південному сході 4-9° морозу; вдень 1-6° морозу.

У Києві вночі - без суттєвих опадів, удень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень 1-3° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА