19:32 10.01.2019

Фільми Аньєс Варди та Агнешки Голланд увійшли до основної програми Берлінале

1 хв читати
Фільми Аньєс Варди та Агнешки Голланд увійшли до основної програми Берлінале

Основна конкурсна програма 69-го Берлінського міжнародного кінофестивалю поповнилася новими картинами Аньєс Варди, Агнешки Голланд, Юваля Адлера, повідомили журналістам у прес-службі кіноогляду.

"Ще 11 картин запрошено до участі в Основному конкурсі 69-го Берлінале. Це фільми, створені за участю Бельгії, Італії, Монголії, Китаю, Польщі, України, Великої Британії, США та інших країн", - йдеться в повідомленні прес-служби кінофоруму в четвер.

Учасниками основного конкурсу стали: Агнешка Голланд - фільм "Містер Джонс" з Едвардом Нортоном, Ванессою Кірбі та Пітером Скарсгардом; Ізабель Койшет та її "Еліза і Марчела"; Юваль Адлер зі стрічкою "The Operative" з Діаною Крюгер і Мартіном Фріманом; Ганс Петтер Муланд, головну роль у картині якого Our Stealing Horses зіграв Стеллан Скарсгард.

Буде також представлено документальну картину класика французького кіно і відомого фотографа Аньєс Варди Varda by Agnes та інші.

Раніше до основного конкурсу були включені фільми француза Франсуа Озона та німецького режисера Фатіха Акіна.

Фільмом відкриття стане картина режисера Лоне Шерфіг The Kindness of Strangers.

69-й Берлінський кінофестиваль відбудеться з 7 по 17 лютого. Журі основного конкурсу очолить французька актриса Жюльєт Бінош.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА