13:27 11.01.2019

У вихідні в Україні очікуються невеликі снігопади, на південному сході трохи похолодає

2 хв читати
У вихідні в Україні очікуються невеликі снігопади, на південному сході трохи похолодає

 Найближчої доби, 12 січня, погоду в Україні визначатимуть атмосферні фронти, холодне повітря охопить більшу частину країни, тому в південно-східній половині температура знову знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу в Україні пройде невеликий сніг, уночі в східній частині помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, лише вдень у південній частині без опадів. На дорогах країни ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, у східній частині, місцями в західних, удень і в північних областях пориви 15-20 м/с. Температура вночі 9-14°, у східних областях та в Приазов'ї місцями 2-7° морозу; вдень 0-5°, на півночі Лівобережжя місцями 6-8° морозу; в Криму вночі 0-3 морозу, вдень 1-3° тепла,

У Києві в ніч на суботу без суттєвих опадів, уранці, вдень невеликий сніг; на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 12-14° морозу, вдень 2-4° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 12 січня найвища температура вдень була 9,2 градуса вище нуля в 2005 році, найнижча вночі - 26,9 градуса морозу в 1950 році.

У неділю, 13 січня, в Україні місцями невеликий сніг, лише в південній частині без опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у західних областях пориви 15-20 м/с. Температура в східних, південних, Полтавській, Дніпропетровській і Сумській областях уночі 5-10°, удень 0-5° морозу; на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла (в Карпатах вночі 7-11° морозу, вдень 4-8° морозу).

У Києві в неділю місцями невеликий сніг; на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

САП передала до суду справу депутата Одарченка, підозрюваного в підкупі голови Держагентства відновлення

Україна провела черговий раунд переговорів з Іспанією щодо безпекової угоди

Міністр військового кабінету Ізраїлю закликає запроваджувати санкції проти Ірану

Ізюмчанку, яка очолила поштове відділення під час окупації міста, засудили до 11 років в'язниці - прокуратура

Колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського оголошено в розшук

У 2023 році в судах розглянули 30% справ за статтями про колабораціонізм і держзраду - рух "Чесно"

Пожежники Копенгагена кілька годин не можуть загасити пожежу в історичній будівлі біржі

Представник Мінагрополітики на засіданні Комітету НАТО: Українські аграрії потребують підтримки, щоб гарантувати продовольчу безпеку світу

Кличко: Проїзд новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської в Києві відкриють у травні, рух Подільсько-Воскресенським мостом - у вересні

Україна шукає країну-покровителя в питанні звільнення українських цивільних осіб, яких утримує РФ - Лубінець

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА