22:44 11.01.2019

Життю людей, які постраждали в результаті обвалу недобудованого торгового павільйону в Харкові нічого не загрожує

1 хв читати
Життю людей, які постраждали в результаті обвалу недобудованого торгового павільйону в Харкові нічого не загрожує

У результаті обвалу покрівлі недобудованого торгового павільйону в Харкові постраждали 3 жінки 26, 27 і 62 років, загрози їхньому життю немає, повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.

"У них легкі травми - удари спини, травма носа. На місці їм надали необхідну допомогу і відправили до лікарні швидкої допомоги для додаткового обстеження", - цитує прес-служба директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашту.

Директор департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов уточнив, що обвал стався під вагою снігу і людей усередині павільйону на момент події не було.

"Під вагою снігу сталося обвалення будівельних конструкцій. Усередині будівлі людей не було. Але в результаті обвалення постраждало 3 людини, які в цей момент проходили поруч із будівлею", - сказав О. Максимов.

За інформацією прес-служби ХОДА в ліквідації наслідків аварії було задіяно близько 50 співробітників ДСНС і 50 працівників поліції.

Як повідомлялося, в п'ятницю ввечері біля ст.метро ім.Масельского в Харкові обвалився недобудований торговий павільйон. За попередньою інформацією відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, в результаті постраждали три людини, що знаходилися всередині павільйону.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА