07:43 12.01.2019

Британська поліція радить бізнесменам вжити заходів безпеки перед Brexit

2 хв читати
Британська поліція радить бізнесменам вжити заходів безпеки перед Brexit

Поліція Великобританії порадила власникам торгових мереж розглянути можливість введення надзвичайних заходів безпеки в разі напливу покупців напередодні жорсткого Brexit, повідомляють західні ЗМІ з посиланням на заяву відомства.

"Ми пропонуємо власникам торгових мереж розглянути можливість введення додаткових заходів безпеки в разі, якщо стурбованість у зв'язку з нестачею товарів призведе до значного притоку покупців", - йдеться в заяві Лондонського міського управління поліції.

Відзначається, що звернення поліції також було спробою мінімізувати вимоги бізнесменів до правоохоронних органів, до яких, як очікується, будуть звертатися, щоб підтримати безпеку при напливі покупців і великих чергах.

Напередодні британський міністр у справах бізнесу Грег Кларк заявив, що якщо Brexit буде реалізований за "жорсткого" сценарію без угоди з ЄС, то це призведе до катастрофічних наслідків для Великобританії.

У середу члени палати громад Великобританії почали п'ятиденні дебати щодо угоди з Brexit. Якщо дебати відбудуться згідно з планом, то вони завершаться 15 січня промовою прем'єра Т.Мей і голосуванням.

Перед попередньою датою голосування - 11 січня 2018 року - ціла низка членів Консервативної партії заявляли, що не підтримують план Т.Мей щодо Brexit, і відтоді мало що змінилося, повідомляло BBC.

10 грудня Т.Мей заявила, що вирішила перенести на більш пізній термін голосування в парламенті за угодою щодо Brexit, заплановане на грудень. Таке рішення вона прийняла з урахуванням того, що більшість депутатів не готові підтримати угоду в її нинішньому вигляді, при цьому найбільше число заперечень викликає "страхувальний" план стосовно кордону з Ірландією.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА