19:34 14.01.2019

Муженко візьме участь у засіданні Військового комітету НАТО на рівні начальників генштабів

2 хв читати
Муженко візьме участь у засіданні Військового комітету НАТО на рівні начальників генштабів

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко перебуває з візитом у Брюсселі, де відбудеться засідання Військового комітету НАТО на рівні начальників генеральних штабів країн Альянсу і країн-партнерів, повідомляється на сторінці Генштабу ЗСУ в соцмережі Facebook у понеділок.

"Сьогодні, 14 січня, делегація Збройних сил України на чолі з начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних сил України генералом армії України Віктор Муженко відбула до м.Брюссель для участі в заходах Військового комітету НАТО рівня начальників генеральних штабів країн Альянсу і партнерів", - йдеться в повідомленні.

Протягом візиту в штаб-квартирі НАТО заплановано проведення низки двосторонніх зустрічей В.Муженка з політичним і військовим керівництвом НАТО, начальниками генеральних штабів збройних сил інших країн з метою обговорення поточних аспектів регіональної безпеки, а також практичних питань військової співпраці з країнами Альянсу і партнерами.

Як повідомляється на офіційному сайті НАТО, 180-е засідання Військового комітету НАТО на рівні начальників генеральних штабів відбудеться в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі 15-16 січня.

"У перший день зустрічей керівництво Генштабів обговорить поточні і майбутні стратегічні виклики НАТО, а також військову стратегію НАТО... Потім вони зустрінуться зі своїми оперативними партнерами і обміняються думками про Місії рішучої підтримки під керівництвом НАТО для підготовки, надання допомоги і консультування установ і національних сил оборони і безпеки в Афганістані, а також про регіональну безпеку", - йдеться в повідомленні.

Другий день, зокрема, буде присвячений партнерству НАТО і Грузії і завершиться широкої дискусією за західними Балканами і Місії сил для Косова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА