07:38 15.01.2019

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення

1 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Противник обстріляв позиції наших військ з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових навколо населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів - поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у селища Чермалик, з великокаліберних кулеметів - довкола населеного пункту Тарамчук, з гранатометів і стрілецької зброї - біля населеного пункту Піски, з гранатометів і великокаліберних кулеметів - у селища Водяне,"- йдеться у зведенні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Також обстрілу піддалися населені пункти Гладосове, Новотошківське, Кримське, Трьохізбенка.

"Унаслідок підступних ворожих обстрілів, за минулу добу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення", - зазначили в штабі ООС.

"Протягом поточної доби в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог відкривав вогонь з гранатометів - поблизу селища Славний і в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" з автоматичних гранатометів - навколо селища Новоолександрівка. За цю добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранень,"- підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, 14 січня, четверо окупантів загинули і троє отримали поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 19 вибухів

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів двоє людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА