07:30 16.01.2019

Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий ЗС України

1 хв читати
Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий ЗС України

Незаконні збройні формування п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"15 січня російські окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться у зведенні, опублікованому на офіційній сторінці штабу ООС у Фейсбук у середу вранці.

Зокрема, ворог здійснив обстріл у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" із мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Кримське, з автоматичних гранатометів біля селища Новоолександрівка.

Також у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці двічі відкривали вогонь навколо населеного пункту Славне з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли селище Гнутове.

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби", - відзначили в штабі.

За даними української розвідки, 15 січня, чотири бойовики знищені і троє поранені.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - підсумували в прес-центрі штабу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА