11:04 16.01.2019

У Харкові невідомі в балаклавах поранили офіцера карного розшуку

2 хв читати
У Харкові невідомі в балаклавах поранили офіцера карного розшуку

У середу вранці в Харкові на вул. Краснодарській двоє невідомих у балаклавах напали на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України та поранили його в голову і шию.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ НП у Харківської області, інформація про подію надійшла до Немишлянського відділу поліції міста о 7:40.

"Встановлено, що коли потерпілий виходив із під'їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили кілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно втекли з місця події на автомобілі темного кольору", - йдеться в повідомленні.

Потерпілого з пораненнями голови та шиї доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Інформацію про те, що трапилося зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Немишлянського відділу поліції.

Працівники поліції вживають заходів, щоб встановити особи нападників і затримати їх. Введено план "Сирена".

Поліція просить усіх, хто став свідком події і кому відома будь-яка інформація з цього приводу, повідомити зручним способом.

У свою чергу перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін повідомив, що правоохоронцям уже відомо ім'я замовника цього нападу.

"Сьогодні вранці в Харкові з використанням зброї двоє невідомих у масках скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України, який дістав важких поранень. За цим фактом можу сказати, що ім'я замовника цього злочину відоме, він обов'язково понесе суворе покарання. Для кримінальної поліції кордонів немає", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА