11:49 16.01.2019

"Укрзалізниця" до кінця року запустить єдину гарячу лінію для пасажирів

2 хв читати
"Укрзалізниця" до кінця року запустить єдину гарячу лінію для пасажирів

АТ "Укрзалізниця" перезапустити роботу контактного центру, поставивши в пріоритет опрацювання звернень пасажирів у режимі реального часу.

Як повідомляється на сайті компанії, на початку січня 2019 року в "Укрзалізниці" почав функціонувати оновлений контактний центр для пасажирів, що має обробляти всі звернення в режимі реального часу.

"Зараз у компанії існують кілька вхідних каналів для комунікацій з клієнтами. Перед фахівцями окреслено завдання вже цього року створити єдину гарячу лінію, з чітким розподілом звернень - у сьогоденні або минулому часі - і чіткі регламенти їх відпрацювання. Крім того, працюватимуть такі канали звернень, як чат-онлайн і чат-месенджер", - прооцитовано в повідомленні слова директор департаменту з організації внутрішніх та міжнародних перевезень пасажирів Олександра Красноштана.

Для зручності клієнтів в "Укрзалізниці" також планують запустити багаторівневу систему IVR (Interactive Voice Response), яка, за допомогою інформації, яку вводить клієнт на підказки комп'ютера, адресовуватиме звернення відповідно до їхньої тематики.

"Якщо звернення стосуватиметься дотримання температурного режиму в вагоні - воно буде адресуватися одному оператору, а про придбання квитків через інтернет - вже іншому. Тематичний розподіл надасть можливість поліпшити якість вирішення цих питань", - наголосив О.Красноштан.

Оператори контактного центру пройдуть відповідне навчання, для них також буде створено єдиний телефонний довідник відповідальних за кожне питання, що значно скоротить час, який витрачається на вирішення пасажирських запитів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА