13:32 16.01.2019

Бойовики обстріляли безпілотник СММ ОБСЄ біля Чермалика - українська сторона СЦКК

1 хв читати
Бойовики обстріляли безпілотник СММ ОБСЄ біля Чермалика - українська сторона СЦКК

Незаконні збройні формування в районі селища Чермалик Донецької області обстріляли безпілотний літальний апарат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, повідомляє українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК).

"За даними щоденного звіту СММ ОБСЄ, опублікованому 15.01.2019 року, спостерігачі місії в першій половині дня 14 січня, перебували в районі селища Чермалик на північному сході від Маріуполя. Для верифікації команда СММ запускала свій БПЛА через лінію дотику. Несподівано, незабаром після його запуску, спостерігачі місії почули дві серії численних черг зі стрілецької зброї приблизно за один-два кілометри на південний схід від того місця, де вони перебували. за їхньою оцінкою, постріли були здійснені з БПЛА", - повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook у середу.

Зазначається, що команда СММ ОБСЄ вдало приземлила безпілотник.

"За даними української сторони СЦКК чергові спроби провокаційних дій найманців збройних формувань Російської Федерації знову пов'язані з намірами обмежити доступ до своєї вогневої активності щодо підрозділів об'єднаних сил на Маріупольському напрямку", - зазначено в повідомленні української сторони СЦКК.

В Україні кваліфікують такі дії як грубе порушення Мінських домовленостей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА