07:28 17.01.2019

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені 5 українських військовослужбовців, ще 5 травмовані

2 хв читати
Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені 5 українських військовослужбовців, ще 5 травмовані

Незаконні збройні формування одинадцять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення, ще п'ятеро - бойові травми, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"16 січня російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню ... Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ п'ятеро військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеня тяжкості і п'ятеро - бойові травми (акубаротравми)", - йдеться у зведенні, опублікованому на офіційній сторінці штабу ООС у Фейсбук у четвер уранці.

Зокрема, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики відкривали вогонь по позиціях ЗС України з ПТРК поблизу селища Троїцьке і з автоматичних гранатометів навколо селища Південне, а також з гранатометів у населеного пункту Кримське.

Також у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" незаконні збройні формування обстріляли позиції українських військових поблизу Чермалика з гранатометів, стрілецької зброї, з мінометів калібру 82-мм. - поблизу Новоселівки Другої, з великокаліберних кулеметів - у Невельського, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї довкола Авдіївки, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу с.Піски, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Мар'їнки, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у Красногорівки.

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби", - відзначили в штабі.

За даними української розвідки, 16 січня, десятеро бойовиків знищені і троє отримали поранення.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські військові продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню", - додали в прес-центрі штабу ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА