07:42 17.01.2019

У Харкові затриманий закладник психотропу PVP і героїну

1 хв читати
У Харкові затриманий закладник психотропу PVP і героїну

Працівники поліції затримали 23-річного чоловіка, який намагався зробити "закладку" наркотиків на вул.Малиновського в Харкові.

"Під час огляду особистих речей у затриманого правоохоронці виявили та вилучили 121 згорток вагою по 0,25 г кожен з психотропною речовиною PVP і 1 згорток вагою 0,5 грама наркотичного засобу героїн", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що психотропи та наркотик він отримав з інтернет-магазину, на який працює "закладник" близько 3 років.

В ході огляду місця проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби і психотропні речовини, розфасовані в полімерні пакети. В цілому в пакетах було близько 200 грамів канабісу, близько 65 грамів різних видів психотропних речовин, близько 390 грамів наркотичних засобів (кокаїну, героїну, амфетаміну, метамфетаміну, мефедрону, метадону) та 80 психотропних галюциногенних таблеток.

За даним фактом слідчим відділом Холодногірського відділу поліції Харкова відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. Встановлюється коло споживачів і особи, причетні до створення та функціонування інтернет-магазину.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 11 ракетних і 78 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

Генштаб ЗС України: Ухвалено рішення про припинення відрядження полковника Наталії Гуменюк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА