08:23 17.01.2019

У Нацполіції визнали, що заява Бойка про нібито підробку документів в "Опозиційному блоці" безпідставна

1 хв читати

У Національній поліції України визнали, що заява народного депутата Юрія Бойка про нібито підробку документів у партії "Опозиційний блок" є безпідставною і бездоказовою, заявив адвокат "Опозиційного блоку" Олег Бабич.

Як повідомляється на офіційному сайті партії "Опозиційний блок", виступаючи в ефірі телеканалу "Україна" в середу, 16 січня, О.Бабич повідомив, що 11 грудня прихильники Ю.Бойка, намагаючись зірвати проведення з'їзду партії "Опозиційний блок", звернулися в Нацполіцію про нібито факт підробки документів партії.

"Після багатогодинних допитів і аналізу документації в Нацполіції змушені були визнати, що заява Юрія Бойка про нібито підробку документів в" Опозиційному блоці "є безпідставною і бездоказовою. Таким чином, його спроба перешкодити з'їзду "Опозиційного блоку", на якому делегати визначилися, що кандидатом в президенти України від опозиції буде Олександр Вілкул, остаточно провалилася", - сказав адвокат.

"Ініційоване Юрієм Бойком кримінальне провадження проти своїх колишніх однопартійців було закрито за 284 статтею КК України не просто через відсутність складу злочину, а через відсутність події злочину як такої", - додав О.Бабич.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА