18:38 18.01.2019

Бойовики у п'ятницю двічі порушили режим тиші в зоні ООС

1 хв читати
Бойовики у п'ятницю двічі порушили режим тиші в зоні ООС

Незаконні збройні формування у п'ятницю з півночі двічі порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Протягом доби, з 00.00 до 18.00, зафіксовано два випадки порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ. (...) Унаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець об'єднаних сил не постраждав", - ідеться у зведенні (станом на 18.00 ) на сторінці прес-центру штабу ООС у Facebook.

Так, двічі опорні пункти українських військових були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, зафіксовано також роботу ворожого снайпера поблизу селища Гнутове у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - наголосили в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА