19:55 18.01.2019

Поранений у Харкові офіцер карного розшуку активно працював над розслідуванням убивства учасника АТО Олешка

2 хв читати
Поранений у Харкові офіцер карного розшуку активно працював над розслідуванням убивства учасника АТО Олешка

Офіцер відділу Департаменту карного розшуку Національної поліції України Олексій Логвиненко, поранений невідомими 16 січня вранці, як і раніше, перебуває в реанімації, повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Олексій Логвиненко в реанімаційному відділенні харківської лікарні продовжує боротися за своє життя... Спасибі харківським лікарям, які цілодобово вже третю добу роблять усе можливе, щоб маленькі діти не втратили батька", - написав В.Аброськін у п'ятницю ввечері на своїй сторінці у Facebook.

Він також повідомив, що О.Логвиненко брав участь у розслідуванні вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка (позивний "Сармат").

"Останнім часом він та його підлеглі активно працювали в напрямі встановлення всіх осіб, причетних до вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка, а також документували небезпечне злочинне угруповання з корумпованими довготривалими зв’язками, члени якого проживали на території Харківщини, а розбої та квартирні крадіжки скоювали в різних областях нашої країни", - написав В.Аброськін.

Він висловив упевненість, що нападники на О.Логвиненка не залишаться безкарними: "Злочинці обов'язково понесуть покарання".

Як повідомлялося, вранці 16 січня в Харкові на вул. Краснодарській двоє невідомих у балаклавах напали на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України та поранили його в голову та шию.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону або військовослужбовця).

Того самого дня перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін повідомив, що правоохоронцям відоме ім'я замовника цього нападу.

В.Олешка (позивний "Сармат") застрелили з обрізу мисливської рушниці 31 липня 2018 року в центрі Бердянська (Запорізька обл.). Правоохоронці затримали п'ятьох підозрюваних у його вбивстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА