08:52 19.01.2019

У Білому домі розраховують провести зустріч Трампа і Кім Чен Ина ближче до кінця лютого

1 хв читати
У Білому домі розраховують провести зустріч Трампа і Кім Чен Ина ближче до кінця лютого

Президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин планують провести другий саміт ближче до кінця лютого, повідомляє в п'ятницю телеканал ABC з посиланням на прес-секретаря президента США Сару Сандерс.

Місце зустрічі лідерів поки не оголошено.

У Вашингтоні раніше відбулися переговори держсекретаря США Майка Помпео і високопоставленого північнокорейського чиновника - заступника голови ЦК Трудової партії Кореї Кім Ен Чхоля, який курирує питання переговорів Північної Кореї і США.

Потім С.Сандерс оголосила, що Д.Трамп також зустрінеться з Кім Ен Чхолем, і вони обговорять прогрес у процесі повної денуклеаризації КНДР, яка піддається перевірці.

ЗМІ повідомляють, що на зустрічі з Кім Ен Чхолем, яка тривала півтори години, президент США обговорював не тільки питання денуклеаризації, а й другого саміту США-КНДР.

Перший американо-північнокорейський саміт відбувся в червні минулого року в Сінгапурі. Було досягнуто домовленості про відмову Північної Кореї від ракетно-ядерної програми в обмін на укладення мирного договору між двома країнами і скасування санкцій проти КНДР.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА