16:00 19.01.2019

Поліція не виявила вибухонебезпечних предметів після перевірки повідомлення про мінування ТРЦ на проспекті Глушкова в Києві

1 хв читати

Правоохоронці перевірили повідомлення про мінування одного з торгово-розважальних центрів у Києві, вибухонебезпечних і підозрілих предметів не виявлено.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, інформація про мінування ТРЦ на проспекті Академіка Глушкова надійшла до чергової частини Головного управління столичної поліції в суботу близько 13.00.

Прибулі на місце поліцейські евакуювали близько 3 тисяч співробітників і відвідувачів ТРЦ. Фахівці ніяких вибухових речовин і підозрілих предметів не виявили.

Матеріали за цмс фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про мінування.

У соцмережах зазначено, що йдеться про ТРЦ "Магелан".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА