08:24 20.01.2019

У Вінницькій області на хабарі викрито офіцера поліції

1 хв читати
У Вінницькій області на хабарі викрито офіцера поліції

 

Київ. 20 січня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Військова прокуратура Вінницької області затримала на хабарі офіцера поліції, повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"19 січня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України затримано співробітника підрозділу Головного управління Національної поліції у Вінницькій області", - написав А.Лисенко на сторінці в соцмережі Фейсбук.

Правоохоронці встановили, що 16 січня 2019 року оперуповноважений Вінницького райвідділу поліції старший лейтенант поліції висунув громадянину України вимогу про передачу йому грошових коштів у розмірі 6тис.грн за те, щоб матеріали щодо останнього не потрапили до органу досудового розслідування.

Як зазначається, 19 січня порушник передав офіцеру поліції частину раніше обумовленої неправомірної вигоди в розмірі 4 тис. грн. Це зафіксовано негласними слідчими (розшуковими) діями.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Затриманому готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України та клопотання до суду про запобіжний захід і відсторонення від посади.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА