08:44 20.01.2019

11 людей отруїлися в готелі у Львівській області

1 хв читати
11 людей отруїлися в готелі у Львівській області

У м.Славське (Львівська обл.) після корпоративу в готелі 11 осіб відчули себе погано і звернулися за медичною допомогою, повідомляє Держспоживслужба Львівської області.

Інцидент стався в готельному комплексі "Перлина Карпат" після свята, організованого ІТ-компанією. Всього на корпоратив прибули 41 чоловік, 11-12 січня вони снідали і вечеряли на території готелю, а обідати ходили за межі закладу.

Як зазначається, 13 січня 11 людям стало погано (підвищення температури тіла до 38 градусів, блювота, нудота, діарея, болі в животі) і вони звернулися за медичною допомогою. Всім постраждалим встановлений первинний діагноз - гостра кишкова інфекція.

Постраждалі відмовилися від госпіталізації і після надання першої медичної допомоги роз'їхалися по домівках (Київ, Київська обл., Черкаська обл. і Баку).

"Проведено позапланову перевірку ресторану готельного комплексу, раптове обстеження персоналу. Наразі проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації спалаху", - повідомили в Держспоживслужбі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА