14:27 20.01.2019

Одеський активіст Михайлик виписався з лікарні в Німеччині

1 хв читати
Одеський активіст Михайлик виписався з лікарні в Німеччині

Одеського активіста Олега Михайлика, на якого було скоєно збройний замах у вересні 2018 року, виписали з клініки в Німеччині через 8 днів після проведення операції та вилучення з його тіла кулі.

"Сьогодні мене нарешті виписали з німецької клініки в Мюнхені після вилучення кулі найманого вбивці разом з частиною моєї легені... Для мене сьогодні почався інший етап у моєму житті - відновлення", - написав О.Михайлик на своїй сторінці в соцмережі Facebook у суботу.

При цьому він зазначив, що за станом здоров'я ще мусить затриматися в Німеччині на якийсь час, проте дуже хоче додому, в Україну. При цьому активіст заявляє, що має намір використати цей час і для проведення низки зустрічей.

"Зараз мені ще треба затриматися в Німеччині. Щонайменше аж поки лікарі знімуть операційні шви. Цього тижня, якщо дозволить стан здоров'я, планую провести низку зустрічей в Німеччині. Зустрічі дуже важливі для мене, для нас з вами. Хочу довести до розуміння західних партнерів і журналістів те, що насправді зараз відбувається в Одесі і в Україні", - додав О.Михайлик.

Як повідомлялося, увечері 22 вересня 2018 року невідомі скоїли напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії "Сила людей" О.Михайлика.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА