20:24 20.01.2019

Трамп шкодує про відсутність глобального потепління

2 хв читати
Трамп шкодує про відсутність глобального потепління

Президент США Дональд Трамп порекомендував американцям не виходити з дому, а також поскаржився, що країні не вистачає глобального потепління. Таку заяву американський лідер зробив на тлі сильних снігопадів у країні.

Складні погодні умови вплинули на ситуацію в аеропортах Чикаго, Бостона, Нью-Йорка та інших міст. У штатах Нью-Джерсі і Пенсільванія ввели режим надзвичайної ситуації. Через сильні зливи і снігопади у США скасовано майже 1 тис. рейсів у центральній і північно-східній частинах країни.

"Будьте обережні і спробуйте не виходити з дому. Значна частина країни страждає від неймовірної кількості снігу і майже рекордних холодів. Було б непогано отримати трохи того самого старого доброго глобального потепління просто зараз!"- написав американський президент у своєму Twitter.

Це не перший випадок, коли Трамп висміює глобальне потепління. Так, у День подяки президент засумнівався в правдивості цієї теорії зміни клімату у зв'язку з тим, що в країні встановилися надзвичайно низькі температури.

У 2015 році 170 країн підписали Паризьку угоду, яка визначала план дій щодо стримування глобального потепління. Світова спільнота зобов'язалася знизити викиди, провести технологічне переозброєння і адаптацію до змін клімату.

У червні 2017 року Трамп оголосив про відмову США від угоди, так як, за його словами, при виконанні всіх її умов, до 2025 року Штати могли втратити близько 2,7 млн ​​робочих місць. У липні 2018 американський лідер підкреслював, що головною проблемою США є не глобальне потепління, а ядерне роззброєння.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА