21:06 20.01.2019

Обговорення будівництва Trump Tower у Москві могло відбутися до листопада 2016, заявив адвокат Трампа

1 хв читати
Обговорення будівництва Trump Tower у Москві могло відбутися до листопада 2016, заявив адвокат Трампа

Обговорення можливості будівництва хмарочоса Trump Tower в Москві між Дональдом Трампом і його колишнім адвокатом Майклом Коеном могло відбутися до жовтня - листопада 2016 року, заявив в інтерв'ю NBC адвокат президента США Руді Джуліані.

Р.Джуліані в інтерв'ю Радіо Свобода заявив, що президент США пам'ятає, що розмовляв про цей проект зі своїм колишнім адвокатом Майклом Коеном "до жовтня-листопада 2016 року". При цьому обговорення проекту сталося з ініціативи самого М.Коена, зазначає Р.Джуліані.

"У нашому розумінні вони (розмови - ІФ) велися протягом 2016 года ... Я не впевнений щодо точних дат. Але президент пам'ятає, що він з ним про це розмовляв", - сказав Р.Джуліані.

"Також президент пам'ятає, що переговори могли вестися до жовтня - листопада 2016 року", - додав він.

М.Коен у рамках розслідування передбачуваного російського втручання у вибори США 2016 року, яке проводить спецпрокурор Роберт Мюллер, визнав провину в наданні неправдивих свідчень Конгресу США щодо контактів з росіянами за цим проектом. У Конгресі він заявив, що припинив усі контакти з росіянами щодо проекту будівництва Trump Tower у січні 2016 року. Потім він зізнався, що вів переговори до червня 2016 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА