12:44 21.01.2019

Морозна погода збережеться в Україні найближчими днями

2 хв читати
Морозна погода збережеться в Україні найближчими днями

 Найближчої доби, 22 січня, спокійну, переважно без опадів погоду в Україні визначатиме антициклон, який сформується в холодному повітрі, що переміщається з північного заходу Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок в Україні без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 11-17°, удень 5-10° морозу; у західній і південній частині країни вночі 6-11°, у Криму 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві у вівторок без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 11-13° морозу, вдень 6-8° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 22 січня найвища температура вдень була 8,1 градуса вище за нуль у 2007 році, найнижча вночі - 26,5 градуса морозу в 1907 році.

У середу, 23 січня, в південних областях України очікується мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° тепла. У Криму невеликий дощ, уночі з мокрим снігом, температура вночі 0-5° морозу, вдень 6-11° тепла.

На решті території сніг, уранці, вдень у більшості центральних і північних областей місцями значний сніг, лише вночі на сході та північному сході країни - без істотних опадів. Температура вночі 9-14° морозу, на Лівобережжі до 17°, удень 2-9° морозу, в Дніпропетровській і Кіровоградській областях 0-3° морозу.

На дорогах, окрім крайнього півдня країни, ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом на заході на північний, 7-12 м/с, у південній і східній Україні місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві в ніч на середу невеликий, удень значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12° морозу, вдень 6-8° морозу

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ вивела в Чорне море підводний ракетоносець

Росіяни продовжують обстрілювати Херсонську громаду, одна людина загинула, троє поранені

Служба зовнішньої розвідки має бути більш активною

Міноборони України ініціювало законодавче визначення поняття "кібервійна"

У Запоріжжі ще 24 освітні заклади перейдуть на змішану форму з 1 квітня

Сирський обговорив із головою Об'єднаного комітету начштабів США Брауном потреби ЗСУ та стратегічні питання

Українська авіація за добу завдала ударів по 14 місцях скупчення окупантів та їхньої техніки

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 77 авіаударів по Україні, обстріляли близько 100 міст і сіл

Житель Вовчанська загинув унаслідок пожежі, спричиненої ворожим обстрілом

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА