08:08 22.01.2019

Подільсько-Воскресенський міст у Києві відкриють за півтора-два роки

1 хв читати
Подільсько-Воскресенський міст у Києві відкриють за півтора-два роки

У столиці планують відкрити автомобільне транспортне сполучення через Подільсько-Воскресенський міст через півтора-два роки, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Зараз на Подільсько-Воскресенському мосту ведуться роботи з монтажу в'язів. Зараз ви поки можете бачити іржаву конструкцію - це підпірки. Уже влітку ми їх приберемо і стане видно, який це красивий міст", - зазначив мер столиці.

Він зазначив, що міст буде дворівневий. Верхній рівень - для автотранспорту, знизу пройде гілка метрополітену.

За словами В.Кличка, за всі роки на будівництво моста витратили близько 5 млн грн бюджетних коштів. Для його завершення потрібно ще 7 млн грн.

"За умов належного фінансування потрібно приблизно 1,5-2 роки, щоб запустити спочатку автосполучення через міст. А потім можна говорити про будівництво метро. Я знаю, що жителі Троєщини дуже чекають втілення цього проекту. Ми повинні його реалізувати. Багато мерів обіцяли, що добудують цей міст. Я теж обіцяв і хочу це зробити!", - зазначив В.Кличко.

Він також зазначив, що місто вже почало великий інфраструктурний проект продовження зеленої гілки київського метро на Виноградар. За словами мера, підготовчі роботи зі спорудження 2-х нових станцій "Мостицька" і "Проспект Правди" розпочалися.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА