09:11 22.01.2019

У Києві викрили онлайн-порностудію

1 хв читати
У Києві викрили онлайн-порностудію

Київська прокуратура припинила діяльність онлайн-порностудії, в якій працювали 13 моделей, повідомила прес-служба прокуратури.

"У Києві викрито злочинну групу, яка здійснювала виготовлення та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що організатором нелегального бізнесу виявився 31-річний уродженець АР Крим. Близько півроку тому він найняв у столиці 4-поверховий приватний будинок та обладнав його комп'ютерами, професійним освітленням, веб-камерами і спеціальними меблями для створення привабливого антуражу для клієнтів.

За інформацією прокуратури, для роботи організатор найняв адміністраторів, які, у свою чергу, через Інтернет підшукали молодих жінок, що погодилися з вимогами працевлаштування і були обізнані про виконання ними незаконних дій.

Зазначено, що відео транслювали в режимі реального часу відвідувачам відповідного сайту. Оплата здійснювалася на банківські рахунки, зазначені адміністраторами.

Під час обшуків правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти та інші речові докази.

Нині організатору та чотирьом співучасникам злочину оголосили підозри за ч. 3 ст. 301 (виготовлення, збут і розповсюдження кіно- та відеопродукції, комп'ютерних програм порнографічного характеру) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Досудове слідство триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА