11:02 22.01.2019

Українське суспільство відчує плоди реформ за 1-3 роки - Порошенко

2 хв читати
Українське суспільство відчує плоди реформ за 1-3 роки - Порошенко

Президент України Петро Порошенко прогнозує, що за один-три роки громадяни України відчують плоди реформ і підвищення рівня життя.

"Криза, спричинена війною, економічною агресією та блокадою з боку Росії відступає. Відступає завдяки спільним зусиллям влади, суспільства, бізнесу... Відновлення економічного зростання відкриває можливості і до відновлення рівня життя... Уже зовсім недалека перспектива - рік, два, від сили три, - коли нарешті плоди реформ стануть відчутними для абсолютної більшості суспільства", - заявив П.Порошенко під час відзначення Дня соборності України та сторіччя проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР у Києві у вівторок.

Він нагадав, що зростання ВВП України за підсумками 2018 року сягне 3,4%.

"Це не так багато, але це максимальний показник за сім років. Інфляція знизилася до 9,8%. Вона ще досить висока, але це найнижчий показник за п’ять років. Золотовалютні резерви зросли майже до $21 млрд. Це - п'ятирічний максимум", - зазначив П.Порошенко.

Президент нагадав, що на Всесвітньому економічному форумі в Давосі цього тижня зустрінеться з потенційними іноземними інвесторами.

"На черзі - прихід в Україну потужних інвестицій, прискорення темпів розвитку нашої економіки. Про це вже завтра говоритиму в Давосі на зустрічі з керівниками держав і великих світових компаній", - сказав П.Порошенко.

За словами глави Української держави, перехід до європейської якості життя українців є головним змістом державної політики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА