13:18 22.01.2019

Іспанський суд засудив Роналду до умовного терміну і штрафу в EUR19 млн у справі про несплату податків

1 хв читати
Іспанський суд засудив Роналду до умовного терміну і штрафу в EUR19 млн у справі про несплату податків

Суд Мадрида засудив відомого португальського футболіста Кріштіану Роналду майже до двох років умовного ув'язнення та штрафу майже в EUR19 млн у справі про податкові махінації, повідомляє у вівторок Associated Press.

За даними агентства, К.Роналду провів у будівлі суду приблизно 45 хвилин, підписавши угоду із слідством.

Як зазначають західні ЗМІ, суд раніше відхилив прохання К.Роналду про участь у засіданні через відеозв'язок, а також прохання скористатися службовим входом. Футболіст прибув до будівлі суду в чорному мікроавтобусі у супроводі охорони і партнерки.

У червні минулого року португальський футболіст уклав угоду з іспанським правосуддям, погодившись на два роки ув'язнення умовно та штраф в EUR18,8 млн за ухилення від сплати податків.

Розгляд у Мадриді розпочався в червні 2017 року. У липні того самого року футболіста допитали. Тоді він заявив, що не мав наміру ухилятися від сплати податків. Прокуратура звинуватила його в ухиленні від сплати податків в Іспанії в період із 2011 до 2014 року. Йдеться про суму в EUR14,7 млн. Йому загрожувало до п'яти років ув'язнення.

Нині К.Роналду виступає за команду з Турина "Ювентус". Він перейшов туди перед стартом нинішнього сезону з мадридського "Реалу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА