07:27 23.01.2019

Соціальну карту учасників АТО вже отримали 178 тис осіб - голова об'єднання "Українці - разом!"

1 хв читати
Соціальну карту учасників АТО вже отримали 178 тис осіб - голова об'єднання "Українці - разом!"

Понад 178 тисяч учасників бойових дій на сході України і членів їх сімей отримали "Соціальну картку учасника АТО", повідомив голова правління Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "Українці - разом!" Руслан Руденко.

"Загалом 178 тисячам учасників бойових дій, які отримали ці карти, надано недержавну адресну допомогу на більш ніж 306 млн грн", - сказав Р.Руденко на прес-конференції у вівторок у Києві.

За його словами, соціальна карта учасника АТО дає можливість її власнику отримувати безкоштовні юридичні консультації, психологічну допомогу, дисконти в багатьох торговельних мережах.

Р.Руденко також повідомив, що об'єднання "Українці - разом!" має понад 2,5 тисяч партнерів, починаючи від представників дрібного і середнього бізнесу і закінчуючи великими торговельними мережами. У планах організації - допомога учасникам АТО в отриманні квартир або пільгових кредитів на їх покупку.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в ході прес-конференції Р.Руденко підписав меморандум з одним із будівельних підприємств, яке вже виділило кілька безкоштовних квартир учасникам АТО і має намір надавати їм вигідні умови кредитування, в тому числі і з відтермінуванням платежу.

Він нагадав, що всеукраїнську соціально-правову програму допомоги учасникам бойових дій "Соціальна карта учасника АТО" підтримують також національний комітет ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО, Міністерство оборони, Національна гвардія.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА