11:20 23.01.2019

У Вінницькій області на двох міжнародних трасах обмежено рух фур з огляду на негоду

1 хв читати
У Вінницькій області на двох міжнародних трасах обмежено рух фур з огляду на негоду

Тимчасове обмеження руху для великовантажних транспортних засобів на двох трасах міжнародного значення введено у Вінницькій області в середу вранці з огляду на снігопади.

Як повідомляється на офіційному сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій, йдеться про траси М-12 Стрий-Знам’янка (на ділянці між містами Немирів та Гайсин) і М-21 Виступовичі - Могилів-Подільський (на ділянці між містами Жмеринка і Могилів-Подільський).

Транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного і місцевого значення забезпечено. За добу підрозділи ДСНС надали допомогу в буксируванні 68 транспортних засобів, в яких перебували 93 людини.

Для забезпечення проїзду на дорогах від Державного агентства автомобільних доріг України "Укравтодор" залучено 1 тис. 382 працівники та 920 одиниць техніки.

У ДСНС зазначають, що станом на 9:00 середи опади у вигляді снігу спостерігалися в Рівненській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Херсонській областях і Києві, а у вигляді снігу з дощем - в Одеській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА