16:12 23.01.2019

Тимошенко привітала Філарета з ювілеєм

1 хв читати
Тимошенко привітала Філарета з ювілеєм

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко взяла участь в урочистій літургії у Володимирському соборі, присвяченій ювілею почесного патріарха Православної церкви України (ПЦУ) Філарета й особисто його привітала, повідомляється на офіційному сайті партії в середу.

"Святійшому Патріарху Філарету - 90 років! Це ціла епоха. Ціла історія. І велике достойне чесне життя. Шлях гідності і смирення Божого, шлях боротьби і шлях перемоги!", - написала Ю.Тимошенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Лідер "Батьківщини" наголосила, що саме завдяки Філарету в Україні є сьогодні єдина помісна церква. "Насамперед завдяки йому ми маємо томос. Саме завдяки діяльності Святійшого Українська церква від самих витоків своїх стала духовною основою Української держави. Патріарх Філарет - духовний лідер нації, і такі лідери народжуються раз на століття. Україні пощастило!", - переконана політик.

"Щиро вітаю Вас, великий і мудрий Отче! Дякую Вам! Дякую за Вашу боротьбу, за Вашу мужність, за всі ті добрі й великі справи, зроблені Вами для нації, для країни, для церкви. За те, що боролися, що не зламалися, що не поступились жодним кроком і жодним принципом в українській справі", - йдеться в привітанні Ю.Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА