18:50 23.01.2019

Канадська поліцейська місія продовжить свою роботу в Україні

1 хв читати
Канадська поліцейська місія продовжить свою роботу в Україні

Поліцейські України та Канади домовилися про продовження роботи канадської поліцейської місії в Україні, яка бере участь у процесі формування навчальної бази Національної поліції України.

Як повідомляє в середу департамент комунікації Нацполіції, під час робочих зустрічей української делегації з керівництвом Канадської королівської кінної поліції (Royal Canadian Mounted Police, RCMP) сторони обговорили співпрацю у сфері діяльності підрозділів кіберполіції, зокрема у сфері протидії сучасним кіберзагрозам.

"Українська поліція володіє достатніми навичками і технічними можливостями протидії кібератакам і кіберзлочинності загалом. Спільно з нашими канадськими партнерами ми домовилися забезпечити високий рівень співпраці з метою ефективного захисту кіберпростору наших країн", - повідомив голова Нацполіції України Сергій Князєв.

Також йшлося про обмін досвідом у сфері забезпечення громадського порядку та впровадження моделі суспільно орієнтованого підходу в поліцейській діяльності.

"Також поліцейські України та Канади обговорили та домовилися про продовження роботи канадської поліцейської місії в Україні. Саме вона бере активну участь у процесі формування навчальної бази Національної поліції та підготовки поліцейських", - йдеться в повідомленні.

Також делегація Нацполіції України ознайомилася з роботою поліції Торонто.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА