20:28 23.01.2019

Аеропорти Києва попереджають про затримки рейсів через негоду

2 хв читати
Аеропорти Києва попереджають про затримки рейсів через негоду

Унаслідок сильного і тривалого снігопаду в Києві та області в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київська обл.) попереджають про можливі зміни в розкладі авіарейсів.

"Шановні пасажири, в умовах тривалого снігопаду Міжнародний аеропорт "Бориспіль" вживає всіх необхідних заходів для організації безпеки польотів. Ведеться інтенсивна робота з очищення злітної смуги, перонів і протикригова обробка повітряних суден. За таких умов - це обов'язкові процедури, що вимагають додаткового часу. Відповідно, на період негоди можливі деякі зміни в розкладі рейсів. Будь ласка, заздалегідь уточнюйте час вильотів/прильотів рейсів в онлайн табло нашого сайту: https://kbp.aero/. Розраховуємо на розуміння, безпека польотів понад усе", - повідомили в прес-службі аеропорту в середу ввечері на сторінці в соцмережі Facebook.

Другий столичний міжнародний аеропорт - "Київ" ім. Сікорського, - станом на 20:00 середи будь-якої інформації про затримки рейсів через снігопад не оприлюднює.

Однак українське інтернет-видання "Mind" із посиланням на довідкову службу аеропорту повідомляє, що затримки рейсів протягом 23 січня становлять від 40 хвилин до години. "Однак у довідковій службі запевнили, що аеропорт працює в штатному режимі", - додають при цьому в виданні.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим в Україні із загальною займаною площею майже 1 тис. га. Має дві злітно-посадкових смуги: одну - довжиною 4 тис. м, шириною 60 м, другу - довжиною 3,500 тис. м, шириною 63 м. На його території розташовані чотири пасажирські термінали та поштово-вантажний комплекс.

Міжнародний аеропорт "Київ" розташовується в діловому центрі столиці за 7 км до центру міста. За кількістю рейсів і пасажиропотоку посідає 2-ге місце в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА