20:35 23.01.2019

У Києві вночі продовжиться снігопад, у четвер на дорогах ожеледиця

1 хв читати
У Києві вночі продовжиться снігопад, у четвер на дорогах ожеледиця

У Києві в ніч на четвер, 24 січня, очікується снігопад, удень без опадів, на дорогах ожеледиця, повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Укргідрометцентр.

"За прогнозом синоптиків, завтра північно-східний вітер, 5-10 м/с, температура вночі 8-10° морозу, вдень 5-7° морозу", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА в середу.

У Києві 25-26 січня також очікується невеликий сніг.

"Для належної роботи снігоприбиральної техніки закликаємо водіїв не паркувати автомобілі вздовж вулиць і доріг та в заборонених для цього місцях. Переконливо просимо киян у період погіршення погодних умов не користуватися особистими авто і, за можливості, віддавати перевагу громадському транспорту", - закликали в управлінні з питань цивільного захисту КМДА.

Якщо поїздки уникнути не можна, київська влада радить водіям дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, відмовитися від ризикованих маневрувань, які можуть призвести до аварійних ситуацій; а за наближення до пішохідних переходів та місць розташування дитячих закладів знижувати швидкість до мінімуму. "Не забувайте включити габаритні вогні або протитуманні ліхтарі", - нагадали в КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА