09:02 24.01.2019

Зберігаються обмеження для проїзду вантажівок у Кіровоградській, Полтавській і Київській областях

1 хв читати
Зберігаються обмеження для проїзду вантажівок у Кіровоградській, Полтавській і Київській областях

В Україні у зв'язку зі снігопадами зберігаються тимчасові обмеження на рух великовантажних транспортних засобів автодорогами в Кіровоградській, Полтавській і Київській областях, повідомляє Держслужба України з надзвичайних ситуацій.

За інформацією рятувальників, для запобігання ускладненню дорожнього руху впроваджено тимчасові обмеження на рух для великовантажних транспортних засобів на таких дорогах державного значення в Кіровоградській області на відрізках: М-22 Полтава-Олександрія (від м. Олександрія до кордону з Полтавською областю).

У Миколаївській області: М-13 Кропивницький-Платонове (від кордону з Кіровоградською областю до кордону з Одеською областю); Н-24 Благовіщенське - Миколаїв (від м. Первомайська до м. Южноукраїнська).

У Полтавській області: М-03 Київ-Харків-Довжанський (від кордону з Київською областю до кордону з Харківською областю); М-22 Полтава-Олександрія (від м. Полтава до кордону з Кіровоградською областю); Р-11 Полтава-Красноград (до кордону з Харківською областю); Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка (від кордону з Дніпропетровською областю).

Також у ДСНС зазначили, що в м. Києві ГУ ДСНС організувало чергування 4 од. техніки підвищеної прохідності (2 од. техніки - вул. Академіка Заболотного та 2 од. техніки - вул. Олени Теліги) для надання допомоги в буксируванні автотранспорту в разі ускладнення руху.

Для забезпечення проїзду на дорогах від Укравтодору залучено 1 тис. 776 працівників і 1 тис 397 од. техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА