14:03 24.01.2019

У більшості областей України найближчої доби збережеться холодна погода, на північному сході посиляться морози

2 хв читати
У більшості областей України найближчої доби збережеться холодна погода, на північному сході посиляться морози

В Україні найближчої доби, 25 січня, атмосфера трохи заспокоїться, в більшості областей, крім півдня, збережеться досить холодна погода, морози на півночі та північному сході країни посиляться, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних регіонах країни, а також у Вінницькій, Житомирській, Одеській областях уночі та в східних областях прогнозується невеликий сніг, у Карпатах - помірний сніг, удень в Одеській і Закарпатській областях - мокрий сніг із дощем. На решті території без суттєвих опадів. На дорогах, крім крайнього півдня, подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

Температура в північних регіонах, а також у Черкаській, Полтавській і Харківській областях уночі 12-17°, в Чернігівській і Сумській областях 15-20°, удень 5-10° морозу; на решті території вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу, на Закарпатті близько 0°; на півдні та в Приазов'ї вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в Криму вночі близько 0°; вдень 6-11° тепла.

У Києві 25 січня без суттєвих опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 7-9° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 25 січня найвища температура вдень була 6,5° у 1993-му і 2002 роках, найнижча вночі -25,6° у 1892 році.

В Україні 26 січня очікується невеликий сніг, на південно-східній половині країни прогнозується невеликий мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, туман. На дорогах, крім крайнього півдня, подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-10° морозу, в північних регіонах і Харківської області 8-13° морозу, в південній частині від 3° морозу до 2° тепла; вдень від 4° морозу до 1° тепла, в південних, східних і Дніпропетровській областях 0-6° тепла. У Криму місцями невеликий дощ; температура вночі 1-6°, вдень 6-11° тепла.

У Києві 26 січня прогнозується невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 1-3° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до міста Синельникового

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

Із 1 квітня вартість транспортної картки в Києві зросте до 75 грн

2,1 тис. закладів культури залишаються на тимчасово окупованих територіях із 2022 року

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

Україна підписала зі США угоду про відтермінування виплат за держборгом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА