08:58 25.01.2019

У Києві напали на журналістів, поліція оголосила план "Перехоплення"

2 хв читати
У Києві напали на журналістів, поліція оголосила план "Перехоплення"

У Києві група невідомих напала на журналістів, поліція відкрила кримінальне провадження й оголосила план "Перехоплення", повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"Увечері на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на вул. Промисловій у Голосіївському районі група невідомих на кількох автомобілях з іноземною реєстрацією пошкодила сокирою їхню машину, застосувала аерозольні балончики, побила журналіста та забрала сумку з грішми та речами", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці кваліфікували дії зловмисників як розбій. Одного постраждалого з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

"Для розшуку транспортних засобів, зазначив заявник, у столиці ввели план "Перехоплення", а відтак орієнтовано всі наряди поліції", - зазначили в поліції.

За словами потерпілих, однин із транспортних засобів, який після нападу виїхав у сторону міста, згодом повернувся на огороджену територію.

"Тож спецпризначенці зайшли туди і виявили сімох осіб, які назвалися охоронцями. Усіх їх доставлятимуть до управління поліції для надання пояснень. Здійснюється огляд місця події та всі необхідні слідчі дії. Зокрема правоохоронці перевірять інформацію потерпілих про те, що під час нападу вони чули постріли", - додали в прес-службі.

За фактом події відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Встановлюються всі обставини й учасники події.

За словами координатора громадської організації (ГО) "Стоп корупції" Романа Бочкали напали на знімальну групу "Стоп корупції".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА