14:12 25.01.2019

Прокуратура та поліція з'ясовують обставини загибелі 21-річної студентки на Житомирщині - Лисенко

2 хв читати
Прокуратура та поліція з'ясовують обставини загибелі 21-річної студентки на Житомирщині - Лисенко

 Спільна група прокурорів і слідчих поліції розслідує обставини загибелі 21-річної студентки в лісі в Олевському районі Житомирської області.

"Установлено, що жительку Олевського району, яка, сівши вранці у маршрутний автобус на зупинці у с. Рудня-Хочинська, доїхала до зупинки "Перга" та вийшла з автобуса, знайдено мертвою в лісосмузі, за попередніми відомостями, від переохолодження. Для забезпечення ефективного досудового розслідування створено групу, до складу якої увійшли досвідчені прокурори та слідчі поліції", - повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко на сторінці в соцмережы Facebook у п'ятницю.

Як уточнює відділ комунікації поліції Житомирської області, жителька с. Рудня-Хочинська, 1998 року народження, вийшла з дому 8 січня та безвісно зникла, а 10 січня тіло дівчини знайшов у лісовому масиві батько.

"Встановлено, що 8 січня дівчина вийшла з дому та сіла в маршрутний автобус на зупинці в с. Рудня-Хочинська близько 4-ї ранку. Він прямував через м. Олевськ до м. Житомира. На наступній зупинці "Перга" дівчина вийшла з автобуса, не розрахувавшись за проїзд. Інформацію про можливий конфлікт між нею та водієм з приводу неоплаченого проїзду, а також інші відомості, викладені в соціальних мережах щодо обставин події, нині поліцейські перевіряють у рамках розслідування. У зв'язку з цим водія та пасажирів зазначеного рейсу нині опитують повторно", - повідомили в поліції.

Так, за відомостями правоохоронців, інформацію про можливий конфлікт між студенткою та водієм не підтверджує жоден із пасажирів того рейсу. "За їхніми словами, дівчина вийшла з салону у момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщати сумки у багажному відділенні автобуса", - йдеться в повідомленні.

За фактом загибелі дівчини триває досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ст. 115 (умисне вбивство), ст. 135 (за залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

"Наразі вживаються всі передбачені законом заходи для встановлення обставин смерті потерпілої, призначені необхідні експертизи, встановлені та допитані свідки з числа пасажирів, а також водій маршрутного автобуса", - розповів А.Лисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА