18:32 25.01.2019

Бойовики у п'ятницю тричі порушили режим тиші у зоні ООС

1 хв читати
Бойовики у п'ятницю тричі порушили режим тиші у зоні ООС

Незаконні збройні формування в п'ятницю з півночі до 18.00 три рази порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції об'єднаних сил, у результаті обстрілу під Катеринівкою один український військовослужбовець загинув, ще четверо дістали поранення, їм надано медичну допомогу.

"Протягом доби, з 00.00 до 18.00, противник тричі обстріляв позиції наших військ. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції українських захисників із використанням ПТРК поблизу селища Катеринівка, унаслідок чого один військовослужбовець загинув і четверо дістали поранення. Поранених евакуювали до медичного закладу і надали необхідну медичну допомогу. Зараз загрози їхньому життю немає", - йдеться у зведенні (на 18.00) на Facebook-сторінці прес-центру штабу ООС.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські найманці двічі обстріляли з гранатометів і великокаліберної зброї позиції українських військових поблизу населеного пункту Широкине.

У всіх випадках відкриття вогню противником підрозділи українських військових придушували вогневі точки супротивника, застосовуючи чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, двох російських найманців було вбито, ще одного поранено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА