14:42 26.01.2019

Прикордонники України та Польщі обговорили реалізацію проекту європейської допомоги стосовно контролю за ПП із бюджетом у 2,5 млн євро

1 хв читати
Прикордонники України та Польщі обговорили реалізацію проекту європейської допомоги стосовно контролю за ПП із бюджетом у 2,5 млн євро

Представники прикордонних відомств України та Польщі провели перше засідання керівного комітету проекту Європейського Союзу міжнародної технічної допомоги "Візуальний контроль за функціонуванням пунктів пропуску" у Львові.

Як повідомляє в суботу прес-служба Державної прикордонної служби України, в рамках проекту для українських прикордонних підрозділів передбачається закупівля безпілотних літальних апаратів, а для польських прикордонників – засобів зв'язку, спостереження та інших технічних засобів. Загальний бюджет проекту становить майже 2,5 млн євро.

Українську сторону на засіданні представляв начальник відділу з питань міжнародної технічної допомоги управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції Міжнародно-правового департаменту Держприкордонслужби Вадим Івко.

"Під час засідання сторони поінформували одна одну про вжиті заходи щодо початку спільного проекту і прогресу виконання запланованих заходів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, представники Держприкордонслужби України повідомили про надходження наприкінці минулого року першого фінансового траншу гранту. За результатами обговорення було узгоджено та розподілено кошти від надходження між прикордонними України і Польщі.

Сторони домовилися про чітке дотримання графіка виконання проекту, згідно з яким перший описовий звіт має бути представлено спільному технічному секретаріату вже на початку березня.

Наступне засідання керівного комітету проекту відбудеться влітку на базі Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА