13:29 27.01.2019

У Запоріжжі патрульні оперативно затримали підозрюваного у розбійному нападі на відділення пошти

2 хв читати
У Запоріжжі патрульні оперативно затримали підозрюваного у розбійному нападі на відділення пошти

Правоохоронці, в результаті поліцейської операції "Сирена", затримали підозрюваного у скоєнні напередодні розбійного нападу на поштове відділення Дніпровського району Запоріжжя, повідомляє в неділю Відділ комунікації поліції Запорізької області.

"26 січня близько 16:40 у Дніпровський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що скоєно напад на відділення пошти, на вулиці Товариській в місті Запоріжжі... Поліцейські встановили, що зловмисник зайшов у приміщення відділення пошти і попросив розміняти велику купюру. Після чого заволодів грошима з рук касира і вибіг. Жінка 1987 року народження побігла за правопорушником і намагалася його наздогнати. Останній дістав предмет, схожий на пістолет, і погрожуючи ним втік. Громадянка побачила, як із двору будинку виїхав автомобіль", - розповіли подробиці скоєного злочину в поліції.

У місті було введено поліцейську операцію "Сирена". На розшук і затримання зловмисника були орієнтовані всі патрулі запорізької поліції. Патрульні на виїзді з дамби Дніпрогес зупинили автомобіль, схожий за описом і в салоні транспортного засобу виявили громадянина, схожого за прикметами на нападника.

"Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний місцевий житель, 1969 року народження. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в інформації.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА