08:45 29.01.2019

Поліцейський, підозрюваний у побитті та здирстві в метро Харкова, залишиться в СІЗО до 16 березня

1 хв читати

Харківський апеляційний суд залишив без зміни рішення слідчого судді щодо продовження до 16 березня тримання під вартою співробітника сектора патрульної поліції в метрополітені, підозрюваного в насильстві стосовно затриманих.

"Колегія суддів апеляційного суду не знайшла підстав для задоволення апеляційної скарги захисника, залишивши продовженою дію запобіжного заходу - тримання під вартою в умовах СІЗО", - повідомляє прес-служба Харківського апеляційного суду.

Це єдиний із шести підозрюваних у справі, який залишається під вартою. Інші підозрювані вийшли під заставу.

Як повідомлялося, наприкінці вересня 2018 року прокуратура Харківської області оголосила про підозру в скоєнні посадових злочинів чотирьом працівникам сектору патрульної поліції, що несли службу на станції метро "Південний вокзал", яких було викрито за матеріалами управління внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Їм інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 365 ч. 3 ст. 368 (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, яке супроводжувалося насильством, одержання посадовою особою неправомірної вигоди з використанням службового становища, за попередньою змовою групою осіб) КК України.

На початку жовтня 2018 року про підозру в перевищенні службових повноважень, яке супроводжувалося насильством (ч. 2 ст. 365 КК України), було оголошено ще двом співробітникам сектору патрульної поліції в метрополітені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА