15:18 29.01.2019

Директор ДБР упевнений, що слідчі Генпрокуратури постараються самі передати до суду "справи Майдану"

1 хв читати
Директор ДБР упевнений, що слідчі Генпрокуратури постараються самі передати до суду "справи Майдану"

Директор Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба розраховує, що слідчі Генпрокуратури самостійно завершать розслідування масиву "майданівських справ", тому що в разі передання їх ДБР розслідування будуть сильно затягнуті в часі.

На брифінгу у вівторок у Києві директор бюро розповів, що до листопада цього року в органів прокуратури є час для завершення розслідування у справах, зокрема тих, які стосуються скоєння злочинів під час Революції гідності.

"Я переконаний, що слідчі Генпрокуратури, які протягом п'яти років їх розслідували, докладуть максимум зусиль, щоб самим направити ці кримінальні провадження до суду... Якщо цього не буде, то вивчення цих томів новими слідчими ДБР заблокує їхнє розслідування на значний період часу", - сказав Р.Труба.

Він пояснив, що розслідування треба буде розпочинати з самого початку.

Наразі, за словами Р.Труби, з Генпрокуратури до ДБР передано два кримінальних провадження щодо подій Майдану. Також він спростував інформацію про те, що до ДБР передано кримінальні провадження, в яких фігурує екс-президент України Віктор Янукович.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА